Isplaćeni osigurani depoziti Bobar banke

Bez autora
Dec 07 2015

Agencija za osiguranje depozita BiH isplatila je sve osigurane depozite bijeljinske Bobar banke u likvidaciji, a 14.420 klijenata dobilo je 85,2 miliona KM, saopšteno je juče iz Agencije za bankarstvo RS. Istaknuto je da je Bobar banka vratila Agenciji za osiguranje depozita 50 miliona KM, do kraja godine bi trebalo da vrati još deset miliona, a preostali dio u idućoj godini. U saopštenju je navedeno da Bobar banka, koja je otišla u likvidaciju krajem prošle godine, ima rezervisanih 20 miliona KM za sudske sporove.

Agencija za osiguranje depozita BiH isplatila je sve osigurane depozite bijeljinske Bobar banke u likvidaciji, a 14.420 klijenata dobilo je 85,2 miliona KM, saopšteno je juče iz Agencije za bankarstvo RS.

Istaknuto je da je Bobar banka vratila Agenciji za osiguranje depozita 50 miliona KM, do kraja godine bi trebalo da vrati još deset miliona, a preostali dio u idućoj godini. U saopštenju je navedeno da Bobar banka, koja je otišla u likvidaciju krajem prošle godine, ima rezervisanih 20 miliona KM za sudske sporove.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik